NGBS REŠENJA ZA POSLOVNI PROSTOR

POSLOVNI PROSTOR

Poslovna rešenja

b_220_220_16777215_00_images_business_2.jpgVeći tehnički zahtevi su veliki izazov za arhitekte i inženjere. Ekonomičan rad je zajednički interes. Sa tačke gledišta izvođača i vlasnika, dobro izgrađena i vredna građevina znači brz povrat investicije, a pored niski troškova energije za kupce i zakupce, produktivna radna sredina dodatno poveća značaj.

NGBS dizajnira, proizvodi i prodaje inovativni sistem za površinsko hlađenje koji se savršeno uklapa u održive investicije.

U dizajnu, pored efikasnosti i komfornosti posebnu pažnju poklanjamo fleksibilnosti sistema a u sljučaju kancelarijskog prostora na mogućnost promene izgleda kancelarija. Naša rešenja su jedna od najboljih alternativa konvencionalnim sistemima radiatora i ventilatora za nove, ali i za obnovljene zgrade.

Svi NGBS sistemi se proizvode u skladu sa važećim propisima EU.

Pored jednostavne potrebe za toplotom, opterećenjem toplote i preformanse, uzimamo u obzir stroge uslove za komfor, tako da naša rešenja odgovaraju zahtevima "A" Comfort Space-a. Naši sistemi u velikoj meri podržavaju sisteme sertifikacije "Green Building" kao što su LEED, BREEAM ili DGNB.

Pažljivo skaliranje zasnovano na specifikacijama komfora, za sisteme niskotemperaturnog grejanja i hlađenja, može dovesti do smanjenja potrošnje do 25%. Ne treba izostaviti ni to da oni ne zahtevaju redovnu kontrolu, čišćenje ili promenu filtera, tako da imaju značajnu korist i u smislu održavanja na duži rok.

NGBS Hungary d.o.o. daje garanciju na svoje sisteme u skladu sa važećim zakonima.

 

              

 

Preuzmite iCON brošuru (PDF 1.4 MB)

KONTAKT

NGBSH SRBIJA

TOT PROMET DOO
Partizanska 79
21220 Bečej
SRBIJA

Tel.
021 6915 206
Email:
info@ngbsh.rs