NGBSH

b_220_220_16777215_00_images_who-we-are1.jpgNGBS je jedan od najdinamičnijih kompanija za planiranje i proizvodnju sistema za površinsko greanje i hlađenje. Osnovana 2013. godine i od tada postala jedna od najvažnijih učesnika na tržištu.

U slučaju novih investicija, od izuzetnog je značaja izbor ekonomičnih i komfornih sistema grejanja i hlađenja, a kod postojećih objekata, zamena zastarelih tehničkih rešenja. Nije pitanje da li je potrebna modernizacija, već optimalno rešenje i način na koji se ona može što pre realizovati. EU standardi, principi i Nacionalni akcioni plan za energetsku efikasnost strogo regulišu energetsku racionalizaciju budućih i postojećih zgrada. Značajne uštede energije mogu se postići samo uz ozbiljnu dodatnu stručnost, precizno skaliranje i visokokvalitetne, inovativne proizvode.

b_220_220_16777215_00_images_iCON100.jpgDa bismo se suočili sa ovim izazovima, stvorili smo New Generation Building Solutions Hungary Kft. Rešenja koja nudimo nisu samo proizvod ili usluga. Osnovna delatnost NGBS Hungary Kft. je usmeren na održiva, štedljiva i savremena građevinska rešenja. Osnovni pravac razvoja su nam sistemi nisko temperatrurnog površinskog grejanja-hlađenja, to jest poda, zidova i tavanica, dimenzionisanje, projektovanje i marketing. Na teoretskom sistemu ispitujemo održivost, uštedu energije i povrat investicije, tako da možemo predložiti najbolje rešenje u odnosu cene i kvaliteta.

Naši sistemi se u potpunosti pridržavaju sertifikata Green Building (LEED, BREEAM, DGNB). Preko naših saradničkih partnera, pružamo visokokvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu od dizajna preko implementacije i rada. Za našu profesionalnu reputaciju i uspeh projekata implementiranih u proteklih 10 godina se možemo zahvaliti podršci renomiranih arhitekata i inženjera.

              

 

Preuzmite iCON brošuru (PDF 1.4 MB)

KONTAKT

NGBSH SRBIJA

TOT PROMET DOO
Partizanska 79
21220 Bečej
SRBIJA

Tel.
021 6915 206
Email:
info@ngbsh.rs