NAŠ TIM

b_220_220_16777215_00_images_our_team.jpgNaš tim je sastavljen od mladih, visoko kvalifikovanih inženjera.

Desetogodišnje iskustvo u oblasti površinskog grejanja/hlađenja i stotine realizovanih projekata čini nas pouzdanim partnerom za investitore, arhitekte i građevinske inženjere.

Uvek se trudimo partnerima i klijentima pružimo kompletnu i najpovoljniju ponudu, pa smo tako stvorili i blisku saradnju sa drugim specijalizovanim kompanijama i proizvođačima kako bismo u potpunosti osigurali pouzdana rešenja.

Naši partneri su arhitekte, inženjeri HVAC-a, energetski inženjeri, specijalisti za simulacije i specijalisti balansiranja hidraulike.

Otvoreni smo za nove izazove i uvek spremni za pronalaženje inovativnih rešenja na najsloženije i neuobičajene zahteve klijenata.

 

Sve je počelo u Mađarskoj.

Osnivač i tvorac NGBS-a. Posle 14 godina provedenih kod multinacionalnih kompanija, 2013. godine je osnovao NGBS. Zahvaljujući dugogodišnjem poverenju i ličnom kontaktnom kapitalu uspešno lansiranje i dinamičan rast kompanije su bili ubrzani. Jedna od najvažnijih stvari je očuvanje steknutog poverenja, jer kako i poslovica kaže: "Poverenje dolazi peške ali odlazi na konju". On vodi kompaniju duž ovih linija i ispunjava sve želje svojih partnera. On smatra da je podrška domaćih mladih inženjera važna stvar, tako da je uvek spreman da pruži šansu mladim talentima i kao predsednik fondacije trudi se da mlade ljudie podržava još kao studente, buduće inženjere. Zbog konstantnih ideja i razvoja, nema zaustavljanja, pa je, osim mađarskog tržišta, osvajanje stranih tržišta takođe ozbiljan cilj.

Žolt Banko

generalni direktor

 

 

Glavni tehnički oslonac NGBS-a. Dugogodišnji kolega sa Žoltom, savršeno se dopunjuju. Neki od partnera šaljivo kažu: „To što Žolt obeća, Renato stvori“. Malo je ljudi sa njegovom stručnošću u ovom poslu. Bavi se površinskim grejanjem/hlađenjem već više od 10 godina. Hiljade porodičnih kuća i stotine hiljada kvadratnih metara poslovnog prostora je prošlo kroz njegove ruke.

Jo Renato

glavni građevinski inženjer

              

 

Preuzmite iCON brošuru (PDF 1.4 MB)

KONTAKT

NGBSH SRBIJA

TOT PROMET DOO
Partizanska 79
21220 Bečej
SRBIJA

Tel.
021 6915 206
Email:
info@ngbsh.rs